Nordsjællandske Bivenner

Du er her: Hjem > Arkiv > Aktiviteter i NBV regi > Begynderkursus 2022
menulink

Kurset er fuldtegnet

Du kan blive skrevet på venteliste, men der bliver nok ikke plads før 2023.

Tilmelding nødvendig. Deltagerantallet er begrænset til 25 voksne.

Det er ikke svært at være biavler, men det er vigtigt at starte rigtigt. Vi anbefaler, at man tilmelder sig et begynderkursus. Med kursusstart i marts 2022, vil du være klar til at anskaffe en bifamilie i begyndelsen af  maj og passe den, samtidig med at du gennemfører den praktiske del af kurset. 

Kurset starter med 4 lørdage i Fuglevad Vandmølle, Møllevej 4, Kgs. Lyngby, og efterfølges af praktisk undervisning i sommermånederne på torsdagsaftenener fra slutningen af april til midt i august i foreningens bigård i Brede Park ved Brede Værk, I.C. Modewegs Vej, Kgs. Lyngby.  

Teoridelen afholdes i Fuglevad Vandmølle på de 4 lørdage den 5. marts, 26. marts, den 23. april og den 21. maj fra 10:00 til 15:00.

Den praktiske del afholdes i foreningens skolebigård i Brede Park. Skolebigården er åben på torsdags aftener hver uge fra kl. 19:00 til ca. 21:00, fra torsdag den 28. april til torsdag den 18. august.
Deltagere bliver informeret om tiltag i skolebigården efter den 18. august i resten af 2022 og i de første måneder af 2023, så den praktiske undervisning strækker sig over et helt år.

Se her hvor vi holder til.

Hvad koster det?

Den samlede kursuspakke koster i alt 1.060 kr. 

Kursuspakken omfatter:
- medlemskab af Danmarks Biavlerforening (710 kr) i 2022
- medlemskab af Nordsjællandske Bivenner (150 kr) i 2022
- en kursusafgift (200 kr) til dækning af kursusmateriale.

Hvis en ekstra voksen fra samme husstand eller samme institution deltager betales kun kursusafgiften på 200 kr. Børn ifølge med en voksen deltager gratis. 

Bemærk, at medlemskab af Danmarks Biavlerforening og Nordsjællandske Bivenner tegnes gennem Danmarks Biavlerforening, mens kursusafgiften indbetales på Nordsjællandske Bivenners konto.
De tilmeldte får direkte besked om, hvordan og hvornår betalingen skal være foretaget.

Yderlig oplysninger og tilmelding til:

Frederik Husted Andersen
Langås 10
3500 Værløse
Mobil 51 39 57 09

e-mail: frederik.husted.andersen snabel-a gmail.com

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login