Nordsjællandske Bivenner

Du er her:   Hjem > Aktiviteter i NBV regi
menulink

Aktiviteter i NBV regi

Kalender 2019

Denne side indeholder en oversigt over kommende NBV aktviteter. Nogle af aktiviteterne findes også på kalenderen under Danmarks Biavlerforening, se
NBVs aktiviteter på Danmarks Biavlerforenings kalender.
En oversigt over afholdte aktiviteter findes i Arkiv > Aktiviteter i NBV regi

Skolebigården i Brede De ugentlige skolebigårdsaftener på torsdage sluttede den 22. august.
 
Møde onsdag den 2. oktober i Fuglevad Vandmølle, Møllevej 4, Kgs. Lyngby. Der er åbent fra kl. 19. Emne meddeles senere.
 
Mød Ole Kilpinen, konsulent i DBF onsdag den 30. oktober kl. 19:30. Ole vil fortælle om “sygdomme og skadevoldere i praktisk biavl". Han og Flemming Vejsnæs udgav i juli 2019 en bog med den titel. Den blev udsendt til alle medlemmer af DBF, samtidigt med julinummeret af Tidsskrift for Biavl. Mødet holdes i Fuglevad Vandmølle, Møllevej 4, Kgs. Lyngby. Der er åbent fra kl. 19.
På mødet kan NBVs Bivenner aflevere egen honning til sensorisk bedømmelse. Flere detaljer senere.
På julemødet den 4. december kårer vi årets honninger blandt de indleverede honninger.
 
Et fællesmøde for biavlerforeningerne i Nordsjælland lørdag den 9. november. Flere detaljer senere om tid, sted, indhold og tilmelding. Det er et heldagsmøde.
 
Julemøde med kåring af Årets honninger onsdag den 4. december kl. 19:30. Et møde for medlemmer og deres familiei Fuglevad Vandmølle, Møllevej 4, Kgs. Lyngby. Der er åbent fra kl. 19.
Vi kårer årets honninger blandt de honninger, der blev indleveret til sensorisk bedømmelse den 30. oktober. Hver mødedeltager vurderer hvilke honninger, vedkommende synes bedst om. Sensorikgruppen fortæller om sit arbejde, og alle der har indleveret en honning får udleveret sensorikgruppens beskrivelse af honningen. Der kåres vindere indenfor flydende og faste honninger, og vinderne må benytte NBVs låg-etiket med påtegnelsen “Årets Honning".
Efter honningsmagningen serveres diverse drikkevarer (rødvin, kaffe, te, saft) og oste.
 

Kalender 2020

Besøg i skolebigården torsdag den 28. maj fra kl. 10 af børn i 0te klasse fra Lyngby private Skole.

Undermenu

« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple
Template by CMSimple modified by djurhuusweb.dk
Login